Over ons,


In de laatste 10 jaar zijn we uitgegroeid naar een belangrijke speler op het gebied van de verlichting.

Al onze producten zijn voorzien van een CE keurmerk en ROHS keurmerk.

Wij zijn leverancier van verlichtingsonderdelen, LED panelen, LED armaturen en LED lampen. Wij bieden u een breed en diep assortiment op het gebied van interieur en winkelverlichting. Van technische noviteit tot hoogwaardig design. Zo proberen wij altijd mee te gaan in de nieuwste trend's en ontwikkelingen in LED verlichting. Zo kan er al snel worden bespaard zonder al te veel moeite, Deze besparingen van LED verlichting kan al snel op lopen tot maar liefst 60%.


Vanwege de energiebesparing is LED verlichting tegenwoordig een veelbesproken onderwerp. Railspotje heeft alle kennis in huis om u juist te adviseren over wat voor soort energiebesparingen er met LED behaald kunnen worden. Daarnaast hebben wij een uitgebreid LED assortiment waarmee wij u bijna met elke vraag over LED van dienst kunnen zijn.

Ons LED assortiment bestaat o.a. uit:

LED lichtbronnen
LED buizen
LED spots
LED railspots
LED strips
LED lichtlijnen
LED panelen
LED Industrieel
LED Downlighters
LED Accessoires
LED floodlight


Waar is Railspotje.nl bevestigd?

Railspotje.nl is gevestigd aan de Buys Ballotstraat 17 - 19 te Heerhugowaard. Daar beschikken wij over een kantoor van 300 m² en een externe opslag van 500 m². Met onze enthousiaste medewerkers proberen wij alle vragen over railspots, LED railsystemen en alle andere verlichtingsgerelateerde vragen te beantwoorden. Op de site staan de producten die wij leveren. De producten die in voorraad  zijn kunt afhalen in ons magazijn. Onze 2 magazijn medewerkers kunnen u helpen met het inladen van uw producten.  In Heerhugowaard helpen wij uw met het inladen en lossen van uw producten. Bovendien kunnen wij alle producten bij u bezorgen.Gratis advies op maat

Geïnspireerd geraakt door onze lampen, maar weet u niet hoe u dit het beste kunt toepassen? Wij bieden hulp! Het op de juiste manier uitlichten van uw interieur is een vak apart. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring om u hierin te adviseren. Of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer, tuin, balkon, kantoor, showroom, horeca pand. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze aan de hand van uw wensen.

 
Neem contact met ons op via:
Info@railspotje.nl