Hoe installeer ik een 3 fase railsysteem?
Zie hieronder de belangrijke punten om zelf uw 3 fase rail systeem snel, gemakkelijk en vooral veilig aan te sluiten. Lees de onderstaande tekst goed en zorgvuldig door. Al heeft uw twijfels of vragen wacht even met het aansluiten met het 3 fase railsysteem en neem gerust contact met ons op via:

Mail ons: Info@railspotje.nl

Bel ons: 072-8506001

Wat heeft u nodig?

1: Kruiskop schroevendraaier / 3 Fase rail systeem / Aangesloten eindvoeding / Aangesloten eindvoeding / Eventueel toebehoren (Zie accessoires op Railspotje.nl)2: Pak de on aangesloten eindvoeding, Deze is nodig om de 3 fase rail te voorzien van stroom.3: Pak vervolgens de aangesloten eindvoeding, Wij raden aan om met de aarde eind hulsjes aan te sluiten op L3, L3 zit bovenaan de voeding dat maakt het eens stuk makkelijker dan L1 en L2. De 0 blijft altijd een gezamenlijke. Op het moment dat uw meer schakel standen wil toepassen heeft uw wel L1 en L2 nodig.4: Vervolgens plaatst uw de aangesloten eindvoeding in de rails. Hierbij hoort uw een kleine tik te horen.5: In de rail zit er ook een schroef deze draait uw vervolgens aan, nu zit alles aangesloten.6: De voeding is vervolgens aangesloten, nu zijn er medere mogelijkheden om uw rail systeem te verlengen. Uw kunt kiezen bij ons balkje accessoires, hier kunt uw kiezen uit alle soorten items om uw rail systeem uit te breiden.
LET OP RAILSPOTJE.NL IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR HET AANSLUITEN VAN UW 3 FASE RAIL SYSTEEM.

Al heeft uw twijfels of vragen wacht even met het aansluiten met het 3 fase railsysteem en neem gerust contact met ons op via:

Mail ons: Info@railspotje.nl

Bel ons: 072-8506001